تبلیغات
- دسته : گزارشات علمی,
- تاریخ ارسال : چهارشنبه 18 دي 1392
- بازدید : 277

نسل جدیدی از پنیرهای خوراکی به تازگی توسط پژوهشگران ساخته شده است که در آن به جای شیر از پروتئینهای گیاهی استفاده شده است.
گفتنی است، نسل جدید پنیرهای گیاهی از ژنهایی ساخته شده که در "مخمر نانها" رشد میکنند و آنگاه با کره نباتی، شکر و آب مخلوط میشوند.
بررسیها نشان میدهند این پنیر فوق خوشمزه که در حقیقت انواع طعمهای لبنی در آن وجود دارد و برای سلامت بدن مفید است، قیمتی در حدود 15 هزار دلار دارد.
پژوهشگران ساختن این پنیر مبتنی بر پروتئینهای گیاهی را به ویژه برای افراد مبتلا به مشکل عدم تحمل لاکتوز بسیار مفید میدانند.
کارشناسان همچنین ادعا میکنند با استفاده از این پنیر فرآوری شده در آزمایشگاهها خطرات ناشی از بروز "واکنش آلرژیک" بین افراد و بروز انواع "مسمومیتهای غذایی" نیز از بین خواهد رفت
- تصاویر شگفت انگیز از جنین حیوانات
- طول عمر مرتبط با دور کمر است!
- ۱۰ نکته برای افزایش کارایی مرورگر کروم در اندروید
- پاسخهای سریع اختصاصی در ساعت هوشمند
- علت کندی کامپیوترتان چیست؟ + آموزش
- 5 فناوری برتر در سال 2016
- اپل آیفون بعدی خود را رسما رونمایی کرد + تصاویر
- اپلیکیشنی برای گرفتن عکس پرسنلی
- Misfitگجتی متفاوت برای تناسب اندام و ورزشکاران
- اولین تلفن هوشمند مجهز به 2 دوربین سلفی