تبلیغات

وقتی دانشمندان "پنیر آزمایشگاهی" می‌سازند + تصاویر

 وقتی دانشمندان

نسل جدیدی از پنیر‌های خوراکی به تازگی توسط پژوهشگران ساخته شده است که در آن به جای شیر از پروتئین‌های گیاهی استفاده شده است.

 گفتنی است، نسل جدید پنیرهای گیاهی از ژن‌هایی ساخته شده که در "مخمر نان‌ها" رشد می‌کنند و آن‌گاه با کره نباتی، شکر و آب مخلوط می‌شوند.

 اخبار,اخبار علمی,وقتی دانشمندان

 بررسی‌ها نشان می‌دهند این پنیر فوق خوشمزه که در حقیقت انواع طعم‌های لبنی در آن وجود دارد و برای سلامت بدن مفید است، قیمتی در حدود 15 هزار دلار دارد.

  اخبار,اخبار علمی,وقتی دانشمندان

پژوهشگران ساختن این پنیر مبتنی بر پروتئین‌های گیاهی را به ویژه برای افراد مبتلا به مشکل عدم تحمل لاکتوز بسیار مفید می‌دانند.

اخبار,اخبار علمی,وقتی دانشمندان

 کارشناسان همچنین ادعا می‌‌کنند با استفاده از این پنیر فرآوری شده در آزمایشگاه‌ها خطرات ناشی از بروز "واکنش آلرژیک" بین افراد و بروز انواع "مسمومیت‌های غذایی" نیز از بین خواهد رفت



مطالب مرتبط
بخش نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
.

تصویر ثابت