تبلیغات

برچسب بیولوژیک برای جلوگیری از دور ریزی مواد غذایی

 برچسب بیولوژیک برای جلوگیری از دور ریزی مواد غذایی

بانک جهانی مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می شود، «شرم آور» خوانده است.

برآورد شده که فقط در انگلیس این مقدار به 15 میلیون تن می رسد.

 

«اسلووِگا پاکستِیت» که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است در باره این برچسب گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می کند.

 

وی ادامه داد:یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم چراکه ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می شود.

 

در این صورت شما برجستگی های زیر آن را احساس می کنید و این نشان می دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.

 

این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می شود و بنا به غلظت ژلاتین، می توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.



برچسب ها : ,
مطالب مرتبط
بخش نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
.

تصویر ثابت